Tuinman Emmen en omgeving

U zoekt een tuinman/ hovenier in de regio Emmen? Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf is al tientallen jaren actief in de gemeente Emmen, maar ook ver daarbuiten.

Wij werken voor particulieren en bedrijven die hun tuin willen vernieuwen of eens per jaar of vaker een gerenomeerde en gespecialiseerde tuinman nodig hebben tegen een aantrekkelijk tarief. Met onze jarenlange ervaring weten wij alles van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, maar natuurlijk ook van planten en bomen.

Heeft u ook een stratenmaker nodig? Naast onze kwaliteiten als tuinman/ hovenier kunnen wij ook in uw wensen voorzien op het gebied van bestratingen. In uw tuin voor sierbestrating, maar ook grotere oppervlakten, zoals parkeerplaatsen en oprijlanen kunt u bij ons terecht.

Ook voor vele bedrijven in Emmen en Drenthe zijn wij de vaste tuinman die zorgt dat de beplanting en gras rondom het bedrijfspand er altijd keurig en respresentatief uitziet. 

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen? Kijk dan bij onze diensten en fotogalerij. Als u graag meer informatie of een offerte wilt kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring