• Bernd Schulte hoveniers- en bestratingsbedrijf levert al ruim 40 jaar Kwaliteit en Vakmanschap
  • Kunt u zich niet voorstellen hoe uw tuin kan worden? Wij kunnen uw tuin in 3D ontwerpen
  • Ook voor beplanting en bomen van goede kwaliteit kunt u bij ons terecht
  • Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, modern en sfeervol en kunnen op maat gemaakt worden

Tuinman Emmen en omgeving

U zoekt een tuinman/ hovenier in de regio Emmen? Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf is al tientallen jaren actief in de gemeente Emmen, maar ook ver daarbuiten.

Wij werken voor particulieren en bedrijven die hun tuin willen vernieuwen of eens per jaar of vaker een gerenomeerde en gespecialiseerde tuinman nodig hebben tegen een aantrekkelijk tarief. Met onze jarenlange ervaring weten wij alles van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, maar natuurlijk ook van planten en bomen.

Heeft u ook een stratenmaker nodig? Naast onze kwaliteiten als tuinman/ hovenier kunnen wij ook in uw wensen voorzien op het gebied van bestratingen. In uw tuin voor sierbestrating, maar ook grotere oppervlakten, zoals parkeerplaatsen en oprijlanen kunt u bij ons terecht.

Ook voor vele bedrijven in Emmen en Drenthe zijn wij de vaste tuinman die zorgt dat de beplanting en gras rondom het bedrijfspand er altijd keurig en respresentatief uitziet. 

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen? Kijk dan bij onze diensten en fotogalerij. Als u graag meer informatie of een offerte wilt kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deze