Schuttingen plaatsen

Om optimaal te genieten van uw tuin is een zekere mate van privacy een belangrijke factor. Een logische keuze is dan ook om een schutting te plaatsen langs de erfgrens. Het zicht wordt weggenomen en bovendien kan niet iedereen zomaar uw terrein betreden.

Wij plaatsen uw schutting professioneel

Als hoveniers plaatsen wij regelmatig diverse soorten schuttingen. Hierdoor kunnen wij dit snel en nauwkeurig uitvoeren waardoor uw tuin binnen korte tijd afgesloten is voor buitenstaanders. Als u waarde hecht aan een schutting die professioneel gezet is, recht loopt en op de juiste hoogte staat kunt u bij ons terecht. Bij ons staat de kwaliteit voorop en wij zijn dan ook geen prijsvechter.

Diverse soorten schuttingen

Veel gekozen is de hout-beton of betonpaal schutting. Deze strakke moderne schuttingen hebben als groot voordeel dat er geen houten delen in de grond gaan. Hierdoor gaan hout-beton schuttingen lang mee. Ook werken we vaak met Douglas hout wat een meer landelijke uitstraling heeft en uiteraard zijn ook schuttingen van tuinplanken in combinatie met hardhouten palen nog steeds populair. Een mogelijkheid is ook om de schutting te voorzien van schanskorven met siergrind. Dit onderbreekt de houten muur en heeft een prachtig effect.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring