• Bernd Schulte hoveniers- en bestratingsbedrijf levert al ruim 40 jaar Kwaliteit en Vakmanschap
  • Kunt u zich niet voorstellen hoe uw tuin kan worden? Wij kunnen uw tuin in 3D ontwerpen
  • Ook voor beplanting en bomen van goede kwaliteit kunt u bij ons terecht
  • Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, modern en sfeervol en kunnen op maat gemaakt worden

Tuinonderhoud

Zoals u wellicht weet is verantwoord onderhoud de succesfactor voor het in optimale conditie houden van uw tuin. Bomen en planten moeten op de juiste manier en momenten gesnoeid worden. Veel heesters en struiken moeten worden geknipt om de vorm en/of kleur goed te houden. Afhankelijk van de grond is ook een goede bemesting belangrijk om het groen optimaal te houden. Als de beplanting (nog) niet dicht genoeg is krijgt onkruid te veel kansen en kan het effect van een border verloren gaan. Ook hier moet tijdig op worden ingegrepen.

Naast borders kunnen wij ook uw gras bijhouden. In de zomerperiode kunnen wij uw gazon regelmatig maaien, maar ook het aanbrengen van mest en kalk is geen probleem. Naast het maaien is het ook goed om uw gras af en toe te verticuteren. Hierdoor verbeterd de grond en dus ook het gras. Mocht er veel onkruid in uw gazon groeien dan kunnen wij met een goed verdelgingsmiddel komen spuiten.

Worden de werkzaamheden in uw tuin of rondom uw bedrijf u ook weleens te veel? Wilt u meer vrije tijd om te genieten van uw tuin? U kunt dan kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin, maar wij bieden hierin ook mogelijkheden. Zo bieden wij verschillende diensten aan om u te helpen bij het onderhouden van uw tuin. Dit kan eenmalige hulp van onze tuinman zijn of vanaf één keer per jaar of het gehele jaar door. Te denken valt aan snoeiwerk, bemesten, onkruid verwijderen, bomen zagen, bladeren verwijderen en gras maaien.

Mocht u meer informatie over tuinonderhoud willen of andere vragen hebben neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. 

Bomen