Tuinonderhoud

Zoals u wellicht weet is verantwoord onderhoud de succesfactor voor het in optimale conditie houden van uw tuin. Bomen en planten moeten op de juiste manier en momenten gesnoeid worden. Veel heesters en struiken moeten worden geknipt om de vorm en/of kleur goed te houden. Afhankelijk van de grond is ook een goede bemesting belangrijk om het groen optimaal te houden. Als de beplanting (nog) niet dicht genoeg is krijgt onkruid te veel kansen en kan het effect van een border verloren gaan. Ook hier moet tijdig op worden ingegrepen.

Naast borders kunnen wij ook uw gras bijhouden. In de zomerperiode kunnen wij uw gazon regelmatig maaien, maar ook het aanbrengen van mest en kalk is geen probleem. Naast het maaien is het ook goed om uw gras af en toe te verticuteren. Hierdoor verbeterd de grond en dus ook het gras. Mocht er veel onkruid in uw gazon groeien dan kunnen wij met een goed verdelgingsmiddel komen spuiten.

Worden de werkzaamheden in uw tuin of rondom uw bedrijf u ook weleens te veel? Wilt u meer vrije tijd om te genieten van uw tuin? U kunt dan kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin, maar wij bieden hierin ook mogelijkheden. Zo bieden wij verschillende diensten aan om u te helpen bij het onderhouden van uw tuin. Dit kan eenmalige hulp van onze tuinman zijn of vanaf één keer per jaar of het gehele jaar door. Te denken valt aan snoeiwerk, bemesten, onkruid verwijderen, bomen zagen, bladeren verwijderen en gras maaien.

Mocht u meer informatie over tuinonderhoud willen of andere vragen hebben neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring