Sierbestrating

Wij zijn de stratenmaker uit Emmen en Klazienaveen die gespecialiseerd is in het leveren en leggen van allerlei soorten straatwerk, van waaltjes en keramische tegels tot het realiseren van een oprijlaan, terras en parkeerplaatsen met oude of nieuwe stenen. Wij kunnen alle stenen, bestratingsmaterialen leveren en leggen.

Wij helpen u met de juiste keuze

De keuze welke steen en het ontwerp behoeft hierin specifieke aandacht, wat is voor uw tuin en voor uzelf het meest geschikt? Wat sluit aan bij uw wensen? Onze stratenmaker denkt met u mee en realiseert een droomtuin, waarin de bestrating bij u, uw tuin en uw woning past! Via diverse steenhandels beschikken we over een ruime keuze in (sier)bestrating en we maken graag een afspraak met u om dit bij onze leveranciers te bekijken. 

Machinaal bestraten

Ook machinaal bestraten is ons niet onbekend. Heeft u een grote oppervlakte die u wilt verharden? Informeer dan naar de mogelijkheid om dit machinaal te bestraten. Lees hier meer informatie.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze facebookpagina. Hier plaatsen wij geregeld nieuwe foto’s op van lopende projecten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring