Tuinaanleg

Na het ontwerpen komen we bij het aanleggen van uw tuin. De tuinaanleg is net zo belangrijk als het ontwerpen ervan. U kunt hierbij kiezen voor alleen beplanting, maar ook voor het aanleggen van complete (sier)tuinen, inclusief bestrating bent u bij ons aan het juiste adres.

Complete tuinaanleg

Wij leveren het volledige pakket van beplantingbestrating tot bouwkundige elementen. Van schuttingen, pergola’s, tuinverlichting, beregeningsystemen tot waterpartijen en speelelementen. Of zoekt u bijvoorbeeld sfeervolle borders met bloeiende planten en siergrassen? Alles is te realiseren. Zo kunnen uw wensen en onze kennis in een vrijblijvend gesprek worden samengevoegd. Wij kunnen ook uw wensen en onze kennis samenvoegen in een tuintekening.

Doordat wij zelf leveranciers hebben, maar ook vaak veel elementen uit uw huidige tuin weer kunnen gebruiken kunnen wij de kosten laag houden. Het resultaat is een tuin waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.  

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring