Verhuur minikraan, kraan en shovel

Ook voor het huren van de minikraan, kraan en shovel inclusief een ervaren machinist kunt u bij ons terecht. Wilt iets uitgraven, verplaatsen of grondverbetering toepassen, maar u kunt dat niet zelf? Het kan zijn dat u voor sommige klussen ervaring, kennis en zwaarder materieel nodig bent.

Een kraan voor elke klus

Wij beschikken over een 1.5 ton en 6 ton minikraan en 1.5 ton mini shovel (wiellader). Met deze machine`s kunnen wij u veel werk uit handen nemen, denk hierbij aan het oprooien van uw bestrating, of het egaliseren van uw gazon.

De 6 ton wielkraan is voorzien van een sorteergrijper, met deze sorteergrijper kunnen we snel en efficient beplanting oprooien en kleine sloopwerkzaamheden verrichten.

Door te werken met een eigen container systeem kunnen we snel werken zodat we zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u en uw omgeving.

U kunt bij ons een shovel en/of minikraan inclusief een machinist al per uur in huren. Onze machinisten hebben brede ervaring met graafwerkzaamheden, grondverbetering en grondverzet.

Klic-melding

In de tuin graven brengt het gevaar van beschadigen van kabels of buizen met zich mee. Gelukkig zijn alle professioneel aangelegde leidingen in kaart gebracht bij diverse instanties. Wilt u weten waar bij uw perceel leidingen in de grond lopen? Dan kunt u bij ons een zogeheten klic-melding laten doen. U krijgt dan plattegronden waarop de leidingen zijn aangegeven. Zo weet u zeker dat u geen leiding raakt!

Wilt u een minikraan of shovel inclusief machinist huren of een klic-melding laten doen? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring