• Bernd Schulte hoveniers- en bestratingsbedrijf levert al ruim 40 jaar Kwaliteit en Vakmanschap
  • Kunt u zich niet voorstellen hoe uw tuin kan worden? Wij kunnen uw tuin in 3D ontwerpen
  • Ook voor beplanting en bomen van goede kwaliteit kunt u bij ons terecht
  • Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, modern en sfeervol en kunnen op maat gemaakt worden

Verhuur minikraan, kraan en shovel

Ook voor het huren van de minikraan, kraan en shovel inclusief een ervaren machinist kunt u bij ons terecht. Wilt iets uitgraven, verplaatsen of grondverbetering toepassen, maar u kunt dat niet zelf? Het kan zijn dat u voor sommige klussen ervaring, kennis en zwaarder materieel nodig bent.

Wij beschikken over een 1.5 ton en 6 ton minikraan en 1.5 ton mini shovel (wiellader). Met deze machine`s kunnen wij u veel werk uit handen nemen, denk hierbij aan het oprooien van uw bestrating, of het egaliseren van uw gazon.

De 6 ton wielkraan is voorzien van een sorteergrijper, met deze sorteergrijper kunnen we snel en efficient beplanting oprooien en kleine sloopwerkzaamheden verrichten.

Door te werken met een eigen container systeem kunnen we snel werken zodat we zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u en uw omgeving.

U kunt bij ons een shovel en/of minikraan inclusief een machinist al per uur in huren. Onze machinisten hebben brede ervaring met graafwerkzaamheden, grondverbetering en grondverzet.

Klic-melding

In de tuin graven brengt het gevaar van beschadigen van kabels of buizen met zich mee. Gelukkig zijn alle professioneel aangelegde leidingen in kaart gebracht bij diverse instanties. Wilt u weten waar bij uw perceel leidingen in de grond lopen? Dan kunt u bij ons een zogeheten klic-melding laten doen. U krijgt dan plattegronden waarop de leidingen zijn aangegeven. Zo weet u zeker dat u geen leiding raakt!

Wilt u een minikraan of shovel inclusief machinist huren of een klic-melding laten doen? Neem dan contact met ons op.

 

1.5

minishovel/shovel/wiellader

 

neuson

minidumper

container