Snelle en professionele stratenmakers in Emmen (Drenthe)

Wij zijn niet alleen de bekende tuinman en hovenier in de regio Emmen (Drenthe), maar wij kunnen ook uw straatwerk perfect leggen!

Onze stratenmaker heeft al tientallen jaren ervaring in het vak van stratenmaker. Wij zijn begonnen met het bestraten van tuinpaadjes en terrassen, maar kunnen inmiddels al uw straatwerk, modern of klassiek, perfect leggen en leveren. Naast het vakkundig leggen van bestrating kunt u ook bij ons terecht voor het leveren van allerlei soorten kwaliteit bestrating. Van natuursteen, flagstones, keramische tegels tot waaltjes en betonklinkers.

Naast het leggen van sierbestrating voor particulieren kunnen wij ook grote bedrijfsprojecten realiseren, zoals het aanleggen van parkeerplaatsen en het bestraten van grote oppervlaktes.

We hebben in de afgelopen jaren een tevreden klantenkring opgebouwd van zowel vele particulieren als bedrijven in onder andere Emmen en Klazienaveen. Wilt u graag referenties? Op onze facebookpagina kunt u ook verschillende bestratingsprojecten bekijken.

Onze ervaren stratenmaker kan u uiteraard ook adviseren over onderbanen en passende klinkers, stenen of keramische tegels. Ook voor de levering van kwaliteit bestrating bent u bij ons aan het goede adres. Tevens beschikken we over professionele stratenmakers hulpmiddelen zoals diverse soorten trilplaten, stampers, minikraan, shovel en specialistisch gereedschap.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring