• Bernd Schulte hoveniers- en bestratingsbedrijf levert al ruim 40 jaar Kwaliteit en Vakmanschap
  • Kunt u zich niet voorstellen hoe uw tuin kan worden? Wij kunnen uw tuin in 3D ontwerpen
  • Ook voor beplanting en bomen van goede kwaliteit kunt u bij ons terecht
  • Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, modern en sfeervol en kunnen op maat gemaakt worden

Snelle en professionele stratenmakers in Emmen (Drenthe)

Wij zijn niet alleen de bekende tuinman en hovenier in de regio Emmen (Drenthe), maar wij kunnen ook uw straatwerk perfect leggen!

Onze stratenmaker heeft al tientallen jaren ervaring in het vak van stratenmaker. Wij zijn begonnen met het bestraten van tuinpaadjes en terrassen, maar kunnen inmiddels al uw straatwerk, modern of klassiek, perfect leggen en leveren. Naast het vakkundig leggen van bestrating kunt u ook bij ons terecht voor het leveren van allerlei soorten kwaliteit bestrating. Van natuursteen, flagstones, keramische tegels tot waaltjes en betonklinkers.

Naast het leggen van sierbestrating voor particulieren kunnen wij ook grote bedrijfsprojecten realiseren, zoals het aanleggen van parkeerplaatsen en het bestraten van grote oppervlaktes.

We hebben in de afgelopen jaren een tevreden klantenkring opgebouwd van zowel vele particulieren als bedrijven in onder andere Emmen en Klazienaveen. Wilt u graag referenties? Een aantal referenties kunt u hier op onze website bekijken. Op onze facebookpagina kunt u ook verschillende bestratingsprojecten bekijken.

Onze ervaren stratenmaker kan u uiteraard ook adviseren over onderbanen en passende klinkers, stenen of keramische tegels. Ook voor de levering van kwaliteit bestrating bent u bij ons aan het goede adres. Tevens beschikken we over professionele stratenmakers hulpmiddelen zoals diverse soorten trilplaten, stampers, minikraan, shovel en specialistisch gereedschap.

 

Gebakken

Parkeerplaatsen