Bernd Schulte door de jaren heen

Schulte Hoveniers, het tuincentrum aan de Oude Dordsedijk en nu Bernd Schulte Hoveniers & Bestratingsbedrijf, wie kent het niet? Wij bestaan alweer ruim 40 jaar, maar eigenlijk gaat ons verhaal nog veel verder terug in de tijd.. Wij nemen jullie graag mee in verhaal dat terug gaat in de tijd dat Harm Schulte, de vader van Bernd en de opa van Herman met het familiebedrijf is begonnen.

In het jaar 1960 is Harm begonnen met een eerste draadkraan in het nabijgelegen veengebied. Tien jaar later, in het jaar 1970 kwamen daar twaalf kranen en tien landbouwmachines bij. In het jaar 1975 werd door Harm de eerste landschappelijke tuin aangelegd..

Toen kwam zoon Bernd in het bedrijf

Op 17 maart 1977 trad Bernd toe in het bedrijf van zijn vader en werd het bedrijf uitgebreid met een tuincentrum aan de Oude Dordsedijk. Hier kon men terecht voor alle soorten planten en bomen. Velen zullen het tuincentrum nog wel herinneren. Tot het jaar 2000 waren wij hier met het bedrijf en tuincentrum gevestigd. Wij zijn toen verhuisd naar de Veenhoeksweg in Klazienaveen. Het tuincentrum is niet mee verhuisd naar de nieuwe locatie, er is gekozen om de beplanting en bomen direct vanaf de leverancier aan de klant te leveren. Hierdoor kon Bernd de hoge kwaliteit leveren waar hij voor stond en nog steeds staat. De werkzaamheden werden uitgebreid met het aanleggen en onderhouden van siertuinen.

Toen kwam (klein)zoon Herman in het bedrijf

Op 1 april 2014 is Herman als derde generatie in het familiebedrijf, tegenwoordig gevestigd aan de Mosweg (geen showtuin) in Klazienaveen, gestapt. Hedendaags leveren wij een compleet pakket voor uw tuin! Van advies, 2d/3d ontwerp tot het aanleggen en onderhouden van tuinen en (sier)bestratingen! Maar ook het leveren van kwaliteit beplanting en bomen, erfafscheidingen, grondwerk en machinaal bestraten behoren tot onze dienstenpakket! Wij hopen in de toekomst nog vele mooie projecten te mogen uitvoeren.

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan voor een snelle afhandeling dit formulier in.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
0591-745164

Whatsapp:
06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 77855213
BTW nummer: NL003251540B46

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring