• Bernd Schulte hoveniers- en bestratingsbedrijf levert al ruim 40 jaar Kwaliteit en Vakmanschap
  • Kunt u zich niet voorstellen hoe uw tuin kan worden? Wij kunnen uw tuin in 3D ontwerpen
  • Ook voor beplanting en bomen van goede kwaliteit kunt u bij ons terecht
  • Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, modern en sfeervol en kunnen op maat gemaakt worden

Een product terugsturen

Het product voldoet niet aan uw verwachtingen of u heeft een verkeerd product geleverd gekregen? Dan kunt u het producten kostenloos retour sturen, mits deze niet gebruikt of beschadigd is. Uw melding voor het retoursturen dient u wel binnen 14 dagen aan ons kenbaar te hebben gemaakt, daarna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen.

De retourzending:

U neemt voor het retour sturen contact, via het contactformulier of via info@berndschulte.nl, met ons op. In uw e-mail geeft u uw factuurnummer en het product dat u wilt retourneren aan ons door. Daarnaast mag u aangeven wat de reden voor retourzending is, dit is niet verplicht. Maar als u dit wel doet kunnen wij eventueel aanpassingen doen en onze dienstverlening verbeteren. Een voorbeeld, u vindt dat de foto van het product niet de juiste kleur weergeeft en het product voldoet dus niet aan uw verwachting, wij kunnen er dan een duidelijkere foto bij plaatsen.

Zodra wij uw melding voor retourzending hebben gekregen zullen wij u zo spoedig mogelijk een e-mail sturen met daarin een link (Myparcel.nl) voor het terugsturen van het product. De kosten voor retourzending zullen voor onze rekening zijn, zodra het product zonder beschadiging bij ons is aangekomen zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen naar u overmaken.