2D en 3D Tuinontwerp

Bernd Schulte is al ruim 38 jaar uw specialist in het ontwerpen van tuinen. We hebben talloze (sier)tuinen aangelegd voor particulieren en bedrijven in heel Drenthe. Uw wensen en ideeën zijn leidend bij het ontwerpen van uw tuin. Uiteraard geven wij u advies en door onze jarenlange ervaring weten wij snel in te schatten wat bij u past.

Droomtuin laten ontwerpen

Uw wensen en onze kennis worden vervolgens samengevoegd in een professionele tekening en beplantingslijst. In deze lijst wordt de beplantingskeuze en materialen zorgvuldig uitgekozen om tot een optimaal resultaat te komen. Zo heeft u uw droomtuin of heeft u het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf!

3D Tuinontwerp laten maken

Vindt u het lastig om zich voor te stellen hoe uw tuin kan worden? Naast de traditionele 2D tekeningen kunnen wij u nu ook een 3D ontwerp van uw tuin laten zien. In deze 3D ontwerp kunnen wij naast beplanting en bestrating ook een passend lichtplan laten zien. Zo heeft u direct een beeld bij hoe uw tuin en/of bestrating kan worden.

Van realistisch 3D ontwerp naar resultaat:

3D tuinontwerp 3D tuinontwerp - resultaat

 

Kostenloos bij realisatie

Wij maken graag kostenloos een ontwerp voor uw perfecte tuin als wij deze voor u gaan aanleggen. Wilt u alleen een ontwerp laten maken zonder dat wij deze voor u gaan realiseren? Dan betaald u uiteraard de kosten van dit ontwerp. Met dit professionele tuinontwerp kunt u vervolgens zelf aan de slag.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

U kunt contact met ons opnemen door de onderstaande gegevens te gebruiken, of het contact formulier in te vullen.

E-mail:
info@berndschulte.nl

Telefoon:
Herman Schulte: 06-51378582
Bernd Schulte: 06-53841686

Zakelijk:
Kvk nummer: 04024286
BTW nummer: NL807340339B01

Adres (geen bezoekadres, geen verkoop)
Mosweg 40
7891 RG Klazienaveen

Stuur ons een berichtje!

  • vakmensen in uw tuin

    Kwaliteit door vakmensen

  • erkent leerbedrijf

    Erkend leerbedrijf

  • Meer dan 40 jaar ervaring

    Meer dan 40 jaar ervaring