• Bernd Schulte hoveniers- en bestratingsbedrijf levert al ruim 40 jaar Kwaliteit en Vakmanschap
  • Kunt u zich niet voorstellen hoe uw tuin kan worden? Wij kunnen uw tuin in 3D ontwerpen
  • Ook voor beplanting en bomen van goede kwaliteit kunt u bij ons terecht
  • Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, modern en sfeervol en kunnen op maat gemaakt worden

Tuinontwerp

Bernd Schulte is al ruim 38 jaar uw specialist in het ontwerpen van tuinen. We hebben talloze (sier)tuinen aangelegd voor particulieren en bedrijven in heel Drenthe. Uw wensen en ideeën zijn leidend bij het ontwerpen van uw tuin. Uiteraard geven wij u advies en door onze jarenlange ervaring weten wij snel in te schatten wat bij u past.

U wensen en onze kennis worden vervolgens samengevoegd in een professionele tekening en beplantingslijst. In deze lijst wordt de beplantingskeuze en materialen zorgvuldig uitgekozen om tot een optimaal resultaat te komen. Zo heeft u uw droomtuin of heeft u het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf!

Vindt u het lastig om zich voor te stellen hoe uw tuin kan worden? Naast de traditionele 2D tekeningen kunnen wij u nu ook een 3D ontwerp van uw tuin laten zien. In deze 3D ontwerp kunnen wij naast beplanting en bestrating ook een passend lichtplan laten zien. Zo heeft u direct een beeld bij hoe uw tuin en/of bestrating kan worden.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van uw tuin via het contactformulier.

Ziet u op tegen het onderhoud van uw tuin? Wij weten tuinen zo te beplanten dat onkruid weinig kans krijgt en zo het onderhoud kan worden beperkt. Naar natuurlijk kunnen wij ook tegen scherpe tarieven het onderhoud op ons nemen. Wilt u meer informatie over tuinonderhoud? Klik dan hier.

 

3D ontwerp:                                           

3D

 

Eindresultaat: 

Tuinaanleg