• Bernd Schulte hoveniers- en bestratingsbedrijf levert al 40 jaar Kwaliteit en Vakmanschap
  • Kunt u zich niet voorstellen hoe uw tuin kan worden? Wij kunnen uw tuin in 3D ontwerpen
  • Ook voor beplanting en bomen van goede kwaliteit kunt u bij ons terecht
  • Schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, modern en sfeervol en kunnen op maat gemaakt worden

Verhuur minikraan en shovel

Ook voor het huren van de minikraan en shovel inclusief een ervaren machinist kunt u bij ons terecht. Wilt iets uitgraven, verplaatsen of grondverbetering toepassen, maar u kunt dat niet zelf? Het kan zijn dat u voor sommige klussen ervaring, kennis en zwaarder materieel nodig bent.

Wij beschikken over een 1.5 ton en 4 ton minikraan en 1.5 ton mini shovel (wiellader). Met deze machine`s kunnen wij u veel werk uit handen nemen, denk hierbij aan het oprooien van uw bestrating, of het egaliseren van uw gazon.

U kunt bij ons een shovel en/of minikraan inclusief een machinist al per uur in huren. Onze machinisten hebben brede ervaring met graafwerkzaamheden, grondverbetering en grondverzet.

Klic-melding

In de tuin graven brengt het gevaar van beschadigen van kabels of buizen met zich mee. Gelukkig zijn alle professioneel aangelegde leidingen in kaart gebracht bij diverse instanties. Wilt u weten waar bij uw perceel leidingen in de grond lopen? Dan kunt u bij ons een zogeheten klic-melding laten doen. U krijgt dan plattegronden waarop de leidingen zijn aangegeven. Zo weet u zeker dat u geen leiding raakt!

Wilt u een minikraan of shovel inclusief machinist huren of een klic-melding laten doen? Neem dan contact met ons op.

1.5

1.5

minishovel/shovel/wiellader